OCMW Stekene

Nieuwsoverzicht

7 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • amateurkunst

  Amateurkunst in de kijker 2024

  op 24 april 2024
  Ben je in je vrije tijd bezig met kunst? Wil je jezelf op een originele manier tonen aan een publiek? Dan is 'Amateurkunst in de kijker' iets voor jou. De gemeente daagt je uit om van 30 november tot 8 december 2024 jouw talent in de schijnwerpers te plaatsen.
 • Sociale woning inschrijven online

  Inschrijven voor een sociale woning doe je vanaf 18 maart 2024 online

  op 23 februari 2024
  Wil je inschrijven voor een sociale woning of je dossier updaten? Vanaf 18 maart 2024 doe je dit volledig online. Ben je al een kandidaat-huurder? Dan word je ook nog per brief verwittigd om je dossier na te kijken. Doe dit zeker om je plaatsje op de wachtlijst niet te verliezen.
 • 1733

  Huisarts van wacht nodig? Bel 1733

  op 16 januari 2024
  Heb je een medisch probleem als je vaste dokter er niet is (bv. 's nachts, tijdens het weekend of op feestdagen)? Bel dan voortaan 1733! Dit is het nummer voor niet-dringende medische hulp en is gekoppeld aan de lokale wachtdiensten. Ben je doof of slechthorend? Gebruik dan de app 112BE.
 • Eerste stap

  Snel en dichtbij de juiste hulp vinden via eerstestap.be!

  op 04 januari 2024
  Ik kan niet goed slapen. Ik heb donkere gedachten. Ik mis mijn ex ... Heb je een probleem en weet je niet goed bij wie je hiervoor terecht kan of hoe je probleem aan te pakken? Heb je hulp nodig? Alle hulporganisaties van het Waasland zijn verzameld op één website: www.eerstestap.be
 • Enquête invullen

  Enquête naar inkomsten en levensomstandigheden (SILC)

  op 30 november 2023
  Statbel, het Belgische statistiekbureau, organiseert bij een aantal huishoudens in onze gemeente een officiële enquête om onderzoek te doen naar inkomen en levensomstandigheden. Ontvang je ook een uitnodigingsbrief in de bus? Dan wordt jouw medewerking zeer op prijs gesteld.
 • Aanpassingswerken nutsleidingen Hellestraat - najaar 2023-voorjaar 2024

  op 12 oktober 2023
  Dit najaar staan de vernieuwing en verplaatsing van de nutsleidingen in de Hellestraat op de planning. Deze aanpassingswerken zijn een voorbereiding op de latere wegen- en rioleringswerken van de gemeente en Aguafin.
 • boodschappen

  Stekene helpt

  op 19 november 2021
  Gemeente Stekene brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben. Elke hulpvraag (boodschappen doen, de hond uitlaten, de post wegdoen, een babbeltje via de telefoon, ...) wordt aan de juiste vrijwilliger toegewezen. 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP