OCMW Stekene

Nieuwsoverzicht

9 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Lamp handen dragen

  Workshop 'Slim met energie' op 19 december 2022

  op 28 november 2022
  In deze gratis workshop bespreken we samen, bij een warm kopje koffie, hoe je kan besparen op jouw energieverbruik. Je krijgt concrete tips die je thuis kan toepassen. Vooraf inschrijven is verplicht via jouw contactpersoon bij de Sociale dienst of bij De Olijf.
 • Energiebesparing

  Papillon-project voorziet kwetsbare gezinnen van energiezuinige huishoudtoestellen

  op 23 november 2022
  Eén op vijf gezinnen kan de energiefactuur moeilijk betalen. Veel kwetsbare gezinnen wonen vaak ook in verouderde woningen uitgerust met oude, energievretende huishoudtoestellen. In Stekene kunnen deze gezinnen via het Papillon-project nu energiezuinige toestellen huren en zo besparen op verbruik.
 • Sociale woningen

  Betaalbare sociale koopwoningen in Kemzeke

  op 12 september 2022
  Goed wonen tegen een betaalbare prijs is een basisrecht voor iedereen. Daarom bouwt de Waasse Landmaatschappij 12 woongelegenheden in de Kleinkunstlaan in Kemzeke.
 • stookolie verwarmingspremie

  Verwarm je nog met stookolie of propaan? Vraag dan een verwarmingstoelage aan!

  op 22 juli 2022
  Verwarm je jouw woning met huisbrandolie (stookolie) of propaan? Dan kan je hiervoor een eenmalige verwarmingstoelage van 225 euro ontvangen.
 • verwarmingstoelage

  Kom jij in aanmerking voor een verwarmingstoelage?

  op 20 juni 2022
  De verwarmingsfactuur neemt een aanzienlijk deel in van het gezinsbudget. Daardoor lopen mensen met een laag inkomen het risico om in moeilijkheden te geraken. We laten je niet in de kou staan! Check of je in aanmerking komt voor een verwarmingstoelage.
 • EDC

  European Disability Card

  op 15 april 2022
  Stekene hecht veel belang aan de verhoging van de participatie van mensen met een handicap aan alle aspecten van het maatschappelijk leven, zo ook aan het vrijetijdsleven. Daarom is onze gemeente partner geworden binnen het project European Disability Card. Lees er meer over in dit bericht.
 • infowebsite

  Hulp voor Oekraïne

  op 07 maart 2022
  Wil je financiële of materiële hulp bieden? Je kandidaat stellen als gastgezin of ben je op zoek naar meer informatie? Lees dan verder.
 • my local job

  Al gehoord van de app My Local Job?

  op 29 december 2021
  In Stekene kunnen werkgevers en werkzoekenden voortaan op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, via de app My Local Job. De nieuwe smartphoneapplicatie is dé digitale ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers.
 • boodschappen

  Stekene helpt

  op 19 november 2021
  Gemeente Stekene brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben. Elke hulpvraag (boodschappen doen, de hond uitlaten, de post wegdoen, een babbeltje via de telefoon, ...) wordt aan de juiste vrijwilliger toegewezen. 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP