OCMW Stekene

Nieuwsoverzicht

10 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Paard van Sinterklaas

  Het paard van Sinterklaas - theater voor kinderen zondag 3 december

  op 16 november 2023
  Op zondag 3 december 2023 om 16 uur brengt Theater Hutsepot met de voorstelling 'Het paard van Sinterklaas' de Sint-magie naar Stekene. Deze muzikale vertelling is voor kinderen vanaf 3 jaar en gratis te reserveren via vzw De Olijf of via je maatschappelijk assistent bij het OCMW.
 • Eindejaarsactie

  Eindejaarsactie: Shop in Stekene en win 1 000 euro

  op 27 oktober 2023
  Van vrijdag 1 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 kan je deelnemen aan een nieuwe editie van onze eindejaarsactie. Verzamel 5 stempels van 5 verschillende handelaars en maak kans op een mooie prijs!
 • Aanpassingswerken nutsleidingen Hellestraat - najaar 2023-voorjaar 2024

  op 12 oktober 2023
  Dit najaar staan de vernieuwing en verplaatsing van de nutsleidingen in de Hellestraat op de planning. Deze aanpassingswerken zijn een voorbereiding op de latere wegen- en rioleringswerken van de gemeente en Aguafin.
 • Digipunt

  Digipunt Stekene

  op 12 oktober 2023
  Heb je een vraag over computer, tablet, internet, smartphone ...? Wil je een routeplanner leren gebruiken of een online attest aanvragen? Voor alle hulp in het digitale doolhof staat een begeleider in het Digipunt je graag bij. Het Digipunt in Stekene vind je om de twee weken op maandag in de bib.
 • Halt2diabetes

  HALT2Diabetes - Hoe gezond ben jij?

  op 06 september 2023
  Vanaf 45 jaar verhoogt het risico op het ontstaan van diabetes type 2 en andere aandoeningen. Wist je dat één op tien volwassen Belgen op dit moment diabetes heeft? Je kan dit risico verkleinen met een gezonde leefstijl. Daarom werken we als gemeente mee aan het project HALT2Diabetes.
 • Woonpunt Waas

  Sociaal (ver)huren of kopen via Woonpunt Waas

  op 22 juni 2023
  De huisvestingsmaatschappijen en de sociaal verhurenkantoren slaan de handen in elkaar en worden Woonpunt Waas. Wil je een sociale woning (ver)huren of kopen? Dan kan je vanaf 1 juli 2023 op 1 centraal aanspreekpunt terecht nl. Woonpunt Waas.
 • AED-toestel

  9 extra AED-toestellen in Stekene + cursussen reanimatietechnieken en AED

  op 24 april 2023
  Elke seconde telt bij een plots hartfalen. De gemeente breidt daarom het huidige aantal AED-toestellen (3) op openbaar domein uit met negen toestellen. Wil je leren hoe je zo'n toestel gebruikt? Kom dan naar één van de opleidingsmomenten.
 • Lasagna

  Aan tafel in 1-2-3 euro

  op 21 maart 2023
  Lekker en evenwichtig eten toegankelijker maken voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Dat is het opzet van het project ‘Aan tafel in 1-2-3 euro’, een samenwerking tussen Colruyt, sociale instanties en lokale overheden waar al 8.650 gezinnen aan deelnamen.
 • my local job

  Al gehoord van de app My Local Job?

  op 29 december 2021
  In Stekene kunnen werkgevers en werkzoekenden voortaan op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, via de app My Local Job. De nieuwe smartphoneapplicatie is dé digitale ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers.
 • boodschappen

  Stekene helpt

  op 19 november 2021
  Gemeente Stekene brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben. Elke hulpvraag (boodschappen doen, de hond uitlaten, de post wegdoen, een babbeltje via de telefoon, ...) wordt aan de juiste vrijwilliger toegewezen. 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP