OCMW Stekene

Nieuwsoverzicht

6 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • BOA

  Opvang en vrije tijd voor kinderen (BOA)

  op 08 mei 2023
  Onze gemeente wil graag het aanbod aan naschoolse opvang en vrijetijdsactiviteiten voor 2,5- tot 12-jarigen optimaliseren. Ben jij ouder, mee- of grootouder? Dan horen wij graag jouw mening!
 • AED-toestel

  9 extra AED-toestellen in Stekene + cursussen reanimatietechnieken en AED

  op 24 april 2023
  Elke seconde telt bij een plots hartfalen. De gemeente breidt daarom het huidige aantal AED-toestellen (3) op openbaar domein uit met negen toestellen. Wil je leren hoe je zo'n toestel gebruikt? Kom dan naar één van de opleidingsmomenten.
 • Lasagna

  Aan tafel in 1-2-3 euro

  op 21 maart 2023
  Lekker en evenwichtig eten toegankelijker maken voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Dat is het opzet van het project ‘Aan tafel in 1-2-3 euro’, een samenwerking tussen Colruyt, sociale instanties en lokale overheden waar al 8.650 gezinnen aan deelnamen.
 • Digipunt

  Nieuw: Digipunt Stekene

  op 28 februari 2023
  Heb je een vraag over computer, tablet, internet, smartphone ...? Wil je een routeplanner leren gebruiken of een online attest aanvragen? Voor alle hulp in het digitale doolhof staat een begeleider in het Digipunt je graag bij. Het Digipunt in Stekene vind je om de twee weken op maandag in de bib.
 • my local job

  Al gehoord van de app My Local Job?

  op 29 december 2021
  In Stekene kunnen werkgevers en werkzoekenden voortaan op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, via de app My Local Job. De nieuwe smartphoneapplicatie is dé digitale ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers.
 • boodschappen

  Stekene helpt

  op 19 november 2021
  Gemeente Stekene brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben. Elke hulpvraag (boodschappen doen, de hond uitlaten, de post wegdoen, een babbeltje via de telefoon, ...) wordt aan de juiste vrijwilliger toegewezen. 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP