OCMW Stekene

Nieuwsoverzicht

5 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • droogte code oranje

  Code oranje: hoog risico op natuurbrand in Oost-Vlaanderen

  op 13 mei 2022
  Het is erg droog en daardoor brandgevaarlijk in de natuur. Natuur en Bos kondigt code oranje af in haar bos- en natuurgebieden in Oost-Vlaanderen. Lees hieronder wat dit betekent.
 • EDC

  European Disability Card

  op 15 april 2022
  Stekene hecht veel belang aan de verhoging van de participatie van mensen met een handicap aan alle aspecten van het maatschappelijk leven, zo ook aan het vrijetijdsleven. Daarom is onze gemeente partner geworden binnen het project European Disability Card. Lees er meer over in dit bericht.
 • infowebsite

  Hulp voor Oekraïne

  op 07 maart 2022
  Wil je financiële of materiële hulp bieden? Je kandidaat stellen als gastgezin of ben je op zoek naar meer informatie? Lees dan verder.
 • my local job

  Al gehoord van de app My Local Job?

  op 29 december 2021
  In Stekene kunnen werkgevers en werkzoekenden voortaan op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, via de app My Local Job. De nieuwe smartphoneapplicatie is dé digitale ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers.
 • boodschappen

  Stekene helpt

  op 19 november 2021
  Gemeente Stekene brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben. Elke hulpvraag (boodschappen doen, de hond uitlaten, de post wegdoen, een babbeltje via de telefoon, ...) wordt aan de juiste vrijwilliger toegewezen. 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP